Hoe kan de leverancier meerdere reserveringsbriefjes in één keer goedkeuren? Hoe kan de leverancier meerdere reserveringsbriefjes in één keer goedkeuren?

Hoe kan de leverancier meerdere reserveringsbriefjes in één keer goedkeuren?

Marel Maathuis Marel Maathuis

Het is mogelijk om als leverancier meerdere reserveringsbriefjes in 1 keer goed te keuren. Ga hiervoor naar Start -> Urenbriefjes -> Reserveringsbriefjes

Alleen urenbriefjes waarvoor de Actie op Ja staat, kunnen worden goedgekeurd. Dit kun je selecteren door middel van het filter.

Selecteer onder Actie Ja en klik op de knop Zoeken.

Je krijgt een overzicht van de reserveringsbriefjes die de leverancier kan goedkeuren.

Je hebt nu de mogelijkheid om meerdere reserveringsbriefjes aan te vinken die je wilt goedkeuren. Daarna kun je via de knop Overig -> Reserveringsbriefjes goedkeuren in één keer meerdere reserveringsbriefjes goedkeuren.

Hierbij krijg je eerst nog een bevestiging met het aantal reserveringsbriefjes dat kan worden goedgekeurd.

Ook kun je hier zien welke reserveringsbriefjes niet worden goedgekeurd en dus uitvallen. Dit is het geval als er reserveringsbriefjes zijn aangevinkt die niet de actie Ja hebben.

Als het aantal reserveringsbriefjes akkoord is, kun je op de knop Goedkeuren klikken. Er komt een melding dat de reserveringsbriefjes zijn goedgekeurd en de status van de reserveringsbriefjes wijzigt naar Goedgekeurd.