Hoe kan ik bij een flexkracht een negatief saldo wel of niet toestaan? Hoe kan ik bij een flexkracht een negatief saldo wel of niet toestaan?

Hoe kan ik bij een flexkracht een negatief saldo wel of niet toestaan?

Marel Maathuis Marel Maathuis

Ga naar Start -> Flexkrachten. Selecteer de flexkracht van wie het saldo moet worden aangepast. Wanneer je de flexkracht opent, zie je onderaan op de tabblad Reserveringsaldo het saldo staan.

Klik het saldo aan. Je kunt deze door middel van de knop Bewerken aanpassen.

Selecteer bij Negatief boeken toestaan dat dit wel of niet mogelijk is. Klik op Opslaan.

Het is ook mogelijk om voor alle flexkrachten dit wel of niet toe te staan. In het artikel Configuratie reservering saldo’s kun je lezen hoe je dit kunt instellen.