Hoe kan ik opbouwen of opnemen instellen? Hoe kan ik opbouwen of opnemen instellen?

Hoe kan ik opbouwen of opnemen instellen?

Marel Maathuis Marel Maathuis

Ga naar Start -> Applicatiebeheer -> Reserveringen. Je kunt hier verschillende componenten voor reserveringen aanmaken en bewerken.

Klik het component aan om deze te bewerken. Je kunt bij de Mutatierichting kiezen of de flexkracht kan opnemen of opbouwen.

Klik op Opslaan.

Lees meer over de specifieke instellingen in het artikel Configuratie reservering saldo's.