Badge rechten Badge rechten

Badge rechten

Marel Maathuis Marel Maathuis

Wanneer je inlogt binnen e-UUR kom je op het dashboard terecht. Je kunt badges activeren of deactiveren om het dashboard in te richten op de processen van de eigen organisatie.

Ga naar Start -> Dashboard-> Badge rechten voor het aanpassen van het dashboard van de leverancier, bemiddelaar of subleverancier. Lees voor het activeren of deactiveren van tegels op het dashboard van de inlener of flexkracht het artikel Dashboard beheer

Aan de linkerkant zie je een overzicht van de verschillende badges die beschikbaar zijn. Iedere kolom laat een rol zien. Voor iedere rol zijn er badges beschikbaar, afgestemd op de functie van de gebruiker.

Klik op Bewerken om wijzigingen aan de badges te maken. Om een badge te activeren vink je de functie in de juiste kolom aan. Om de badge te verwijderen vink je de optie uit. Wanneer je de gewenste opties hebt geselecteerd, klik je op Opslaan

Het dashboard is nu ingesteld met de aangevinkte badges.