Communicatiefout 213: Afdeling bestaat niet Communicatiefout 213: Afdeling bestaat niet

Communicatiefout 213: Afdeling bestaat niet

Marel Maathuis Marel Maathuis

Omschrijving:

Er is geprobeerd een plaatsing op te sturen zonder een afdeling. De afdeling is in e-UUR belangrijk, omdat een uitzending via een afdeling aan een accordeerder is gekoppeld.

Oplossing klant:

Wanneer in de “Koppeling eUUR” in het “Administratie” menu van de klant bij “methode”, “eUUR gegevens opgeven bij uitzending” geselecteerd is en er een “Afdeling” hier bestaat kijk dan bij Oplossing medewerker. Wanneer hier geen “Afdeling” bestaat maak deze dan aan.

Oplossing uitzending:

Ga naar “Koppeling eUUR” onder de mapicoon, klik op de … bij “Afdeling” en selecteert hier een juiste afdeling. Staat de afdeling hier niet bij maak hem dan aan.