Configuratie (loon-)componenten voor reserveringen Configuratie (loon-)componenten voor reserveringen

Configuratie (loon-)componenten voor reserveringen

Marel Maathuis Marel Maathuis

Nadat de saldo’s zijn ingericht, is het van belang dat per looncomponent bepaald wordt of deze wel of niet in het reserveringsbriefje geschreven mag worden.

Ga naar Start -> Applicatiebeheer -> Looncomponenten en selecteer het looncomponent welke je voor het reserveringsbriefje wilt gebruiken. Als je het looncomponent geselecteerd hebt, klik je op Bewerken.

Je kunt selecteren of het looncomponent ook zichtbaar moet zijn voor het urenbriefje en het onkostenbriefje.

Selecteer een looncomponent van Componenttype Vergoeding om te zorgen dat op de tegel Reserveringen een € zichtbaar is voor bedragen.

Let op: als je niet wilt dat het looncomponent in het normale urenbriefje zichtbaar, selecteer dan bij Component voor urenbriefjes Nee