De mobiele reserveringen app De mobiele reserveringen app

De mobiele reserveringen app

Marel Maathuis Marel Maathuis

Het is ook mobiel mogelijk om reserveringen op te nemen door middel van een uren- of reserveringsbriefje. Daarnaast kan voor de flexkracht een tegel reserveringen geactiveerd worden die het reserveringssaldo inzichtelijk maakt. Dit is te zien op de onderstaande afbeeldingen.

De vernieuwde e-UUR app staat ook live in de Apple App Store en de Google Play Store. De app is te downloaden via de onderstaande knoppen of als je in de app stores zoekt op: e-UUR.