Releasenotes Mid-Office 2024 1.6.0 Releasenotes Mid-Office 2024 1.6.0

Releasenotes Mid-Office 2024 1.6.0

Marel Maathuis Marel Maathuis
Highlights

Werkgebonden persoonmobiliteit is toegevoegd in verschillende opties op de Co2 voetafdruk te kunnen bepalen voor medewerkers.

Het is niet meer verplicht om het geslacht in te vullen bij het aanmaken van gebruikers of in bijvoorbeeld de onboarding.

Nieuwe functionaliteiten
Het is nu mogelijk om een standaard bedrijfsproces te importeren voor het uitvragen van de woon-/werkmobiliteit van flexkrachen ten behoeve van de nieuwe wetgeving omtrent Werkgebonden Personenmobiliteit. Meer informatie kun je hier lezen.
Het is nu mogelijk om bij de reisafstandsberekening in urenbriefjes een vervoersmiddel / brandstoftype uit te vragen, in verband met de nieuwe wetgeving omtrent werkgebonden personenmobiliteit. Het is mogelijk om een rapport te downloaden over een gekozen tijdsvak, met daarin de gereisde afstand per vervoersmiddel / brandstoftype. Meer informatie kun je hier lezen.

Verbeteringen
Het is nu mogelijk om velden uit de plaatsing (waaronder contracturen) te gebruiken in het samenstellen van een flexkracht doelgroep.
Het is nu mogelijk om een begeleidingbericht in te stellen voor een bedrijfsproces. Wanneer gebruikers Mid-Office openen, ontvangen zij een pop-up met een knop om direct naar het bedrijfsproces te gaan.
Het is nu mogelijk om reisafstandsberekeningen in bedrijfsprocessen te gebruiken.

Bug Fixes
EUUR2-27817 Probleem opgelost waarbij er geen mail werd verstuurd voor de 2-factor code maar een pushbericht
EUUR2-27774 Probleem opgelost waardoor een configureerd maximum aantal per briefje op een looncomponent niet goed gecontroleerd werd bij het opslaan van het briefje.
EUUR2-27771 Probleem opgelost waardoor de ondertekende bijlages in de onboarding onder het verkeerde type in het dossier werden gezet. De instelling 'Dossieritemtype na ondertekening' werd genegeerd.
EUUR2-27630 Probleem opgelost waardoor de kaart niet kon worden geladen in de reisafstandsberekening.
Overige bugfixes EUUR2-19875 EUUR2-26945 EUUR2-27580 EUUR2-27604 EUUR2-27622
EUUR2-27639 EUUR2-27642 EUUR2-27643 EUUR2-27657 EUUR2-27658
EUUR2-27677 EUUR2-27686 EUUR2-27701 EUUR2-27769 EUUR2-27770
EUUR2-27802 EUUR2-27831 EUUR2-27833 EUUR2-27851 EUUR2-27854