Releasenotes Mid-Office 2024 1.8.0 Releasenotes Mid-Office 2024 1.8.0

Releasenotes Mid-Office 2024 1.8.0

Marel Maathuis Marel Maathuis
Highlights

Bij het toekennen van rollen is nu aangegeven welke rollen vanuit een bedrijfsproces zijn aangemaakt, en welke rollen standaard worden aangeboden. Er is nu ook aangegeven vanuit welk bedrijfsproces de rol komt.

Nieuwe functionaliteiten
Afas Flex specifiek:
Nadat een urenbriefje naar Afas Flex is geëxporteerd, wordt het Afas ID nu teruggestuurd en opgeslagen in het externe nummer van het briefje. Hiervoor is een update van de tussenkoppeling nodig.

Verbeteringen
Bij het aanmaken van een marge factuur worden nu alleen componenten gecontroleerd die in de gefactureerde urenbriefjes voorkomen. Dit zorgt voor minder uitval, en maakt de margefacturatie een stuk sneller.
Wanneer een onboarding automatisch wordt afgesloten na ondertekenen, wordt de gebruiker die als laatste heeft ondertekend in de statusregel gezet.
Bij het inladen van een standaard bedrijfsproces waarbij je zelf nog een stukje configuratie moet toevoegen (bijvoorbeeld een reisafstandsconfiguratie), krijg je nu een bericht dat er nog iets moet gebeuren voordat het proces gebruikt kan worden.

Bug Fixes
EUUR2-27903 De standaard tekst boven aan het urenbriefje is nu vertaalbaar.
EUUR2-27922 Probleem opgelost waardoor soms bij het verwijderen van een bedrijfsproces niet alle rollen in dat proces verwijderd werden.
EUUR2-28120 Probleem opgelost dat er voor zorgde dat er soms een tweede scrollbalk verscheen in de configuratie van een bedrijfsproces.
EUUR2-28173 Vertalingen toegevoegd voor de opties in het validatie keuze menu van de formulierconfiguratie.
Overige bugfixes EUUR2-27306 EUUR2-27634 EUUR2-27917 EUUR2-27981
EUUR2-28035 EUUR2-28036 EUUR2-28045 EUUR2-28054
EUUR2-28059 EUUR2-28083 EUUR2-28092 EUUR2-28104
EUUR2-28122 EUUR2-28133 EUUR2-28182 EUUR2-28238
EUUR2-28255