Inlener webservice Inlener webservice

Inlener webservice

Marel Maathuis Marel Maathuis

Benodigde gegevens

Voor een inlener moeten de volgende gegevens verplicht aanwezig zijn in de XML:

• Een programma-breed uniek identificatie nummer;
  • Een naam;
  • Een e-mailadres;
  • Tenminste één afdeling, waar per afdeling tenminste aanwezig moet zijn:
    • Een inlener-breed uniek identificatie nummer;
    • Een naam.
  • Een e-UUR-procestype dat de inlener gebruikt. De code van deze procestypen worden in de tabel hieronder toegelicht.

Code

Omschrijving

1

Uitzendkracht vult urenbriefje in, Inlener accordeert

2

Inlener vult urenbriefje in, Uitzendkracht accordeert

3

Inlener vult urenbriefje in, Inlener accordeert.

4

Inlener vult gegroepeerd in, Inlener accordeert.

5

Inlener vult in, inlener accordeert, flexkracht ondersteunt

6

Flexkracht vult in, inlener accordeert tweevoudig

7

Flexkracht vult in, inlener accordeert en bemiddelaar zet door

8

Inlener vult in, inlener accordeert en bemiddelaar zet door

9

Bemiddelaar vult in en zet door

10

Bemiddelaar vult in, inlener accordeert

11

Flexkracht vult in, leverancier accordeert

12

Flexkracht vult in, bemiddelaar accordeert

13

Flexkracht vult in, inlener vult aan en/of accordeert

14

Leverancier vult in, leverancier accordeert

15

Flexkracht of inlener vult in, de ander accordeert of vult aan

Voor een inlener kan de volgende aanvullende informatie aangeleverd worden:

• Een telefoonnummer;
  • Een land;
  • Een postcode;
  • Een gemeente;
  • Een adres;
  • Een vestiging waartoe de inlener behoort.

Over het algemeen geldt bij de aanvullende informatie dat als de informatie niet beschikbaar is, het verstandiger is om in de XML de hele tag weg te laten in plaats van deze leeg laten. Dit geldt natuurlijk niet voor tags die verplicht zijn volgens de XSD.

Minimale inlener XML

Hieronder vind je een code, een voorbeeld-XML, waarmee de inlener richting de e-UUR-webservice wordt gestuurd.

Aanvullende inlener XML

Hieronder vind je een code, een voorbeeld-XML, met aanvullende gegevens, waarmee de inlener richting de e-UUR-webservice wordt gestuurd.

Het adres kan op de volgende manier worden meegestuurd

<DeliveryAddress>
    <!-- Optioneel, Straatnaam mag in AddresLine of in StreetName, als beide ingevuld zijn heeft StreetName prioriteit -->
    <AddressLine>Teststraat></AddressLine>
    <StreetName>Teststraat</StreetName>
    <!-- Optioneel, Huisnummer -->
    <BuildingNumber>1a</BuildingNumber>
    <!-- Optioneel, Toevoeging -->
    <Unit>A</Unit>
</DeliveryAddress>