Document webservice Document webservice

Document webservice

Marel Maathuis Marel Maathuis

Benodigde gegevens

Voor een document dat als MIME attachment wordt meegeleverd moeten de volgende gegevens beschikbaar zijn in de XML:

• Een programma-breed uniek identificerend nummer;
  • Het type van het document. Types worden in e-UUR beheerd;
  • Het type van het object waar het document voor bedoeld is;
  • Het identificerende nummer van het object waar het document voor bedoeld is;
  • De onderstaande tabel geeft een overzicht van de mogelijke objecttypen.

Object type

Document bedoeld voor

humanresource

Flexkracht

staffingcustomer

Inlener

De volgende aanvullende informatie kan aangeleverd worden:

• Een documentnaam;
  • Een bestandsnaam.

Als een document wordt opgehaald uit e-UUR, worden dezelfde gegevens in de XML aangeleverd. Het document wordt als MIME-attachment toegevoegd.

Minimale document XML

Hieronder vind je een code, een XML, met minimale gegevens, waarmee een document naar de e-UUR-webservice wordt gestuurd. Dit betreft de XML waarbij het document als MIME-attachment wordt meegegeven.

Aanvullende document XML

Hieronder vind je een code, een XML, met aanvullende gegevens, waarmee een document naar de e-UUR-webservice wordt gestuurd.