Een loonstrook komt niet over naar e-UUR Een loonstrook komt niet over naar e-UUR

Een loonstrook komt niet over naar e-UUR

Marel Maathuis Marel Maathuis

Controleer in e-UUR of de inloggegevens van Easyflex bij de betreffende flexkracht overeenkomen met de inloggegevens van Easyflex bij de flexwerker.

Easyflex inloggegevens in e-UUR: Ga naar Start > Flexkrachten selecteer de betreffende flexkracht en selecteer via Overig > Easyflex inloggegevens.

Easyflex inloggegevens in Easyflex: Open de betreffende flexwerker en selecteer webservices. De inloggegevens staan onder Toegangsidentificatie.