Automatisch de koppeling starten Automatisch de koppeling starten

Automatisch de koppeling starten

Marel Maathuis Marel Maathuis

Nadat de juiste mappen zijn aangemaakt en de koppeling bestanden op de juiste plaats zijn gezet is het aan te raden om de server zodanig in te stellen dat de executable (.exe) bestanden op een vast interval wordt aangeroepen. Het is aan de organisatie om te bepalen hoe dit gebeurt, maar het is bijvoorbeeld mogelijk om op Windows systemen een taak toe te voegen aan de zogenaamde “Scheduled Tasks”. De Windows hulp functie kan geraadpleegd worden over hoe dit uitgevoerd kan worden. Het is aan te raden om de koppeling elk uur automatisch te laten starten. Akyla heeft mogelijkerwijs een voorkeurstijd aan jou doorgegeven waarop deze automatische taak uitgevoerd kan worden.

Elke keer dat het koppeling bestand aan wordt geroepen zullen de volgende acties uitgevoerd worden:

• Alle urenbriefjes die in e-UUR zijn goedgekeurd worden opgehaald naar de server en geplaatst in een lokaal bestand. Dit bestand kan door Freepack geïmporteerd worden.
  • Alle informatie die uit  Freepack geëxporteerd is en zich bevindt in de directory waar ook de executable(s) staat/staan zal geintegreerd worden in e-UUR.

LET OP: Indien je Windows server 2008 draait dan moet je zorgen dat bij de action de “start in (optional)” gevuld is met het pad waar de FreepackProvisioning.exe staat.