Aanmaken e-UUR mappen Aanmaken e-UUR mappen

Aanmaken e-UUR mappen

Marel Maathuis Marel Maathuis

Op de server(s) waar Freepack geinstalleerd is, dient er voor elke administratie binnen Freepack een map op het bestandssysteem te worden aangemaakt. Deze map kan dan worden gebruikt voor de import en export bestanden alsmede voor het bestanden die horen bij de koppeling. De bestanden van de koppeling worden door Akyla aangeleverd. Het is aan te raden om de e-UUR mappen op een gestructureerde manier te plaatsen binnen de installatie map van Freepack.

Stel dat jouw organisatie één Freepack server heeft en binnen deze Freepack installatie wordt gebruik gemaakt van 3 verschillende administraties die allemaal moeten koppelen met e-UUR. Deze administraties hebben de administratienummers 001, 020 en 085. Freepack is op de server geinstalleerd in de map “C:\Freepack\”. Akyla heeft voor elke Freepack administratie een aantal koppeling bestanden opgestuurd. Het is dan aan te raden om binnen de Freepack installatie map een nieuwe map aan te maken “C:\Freepack\e-UUR\”. Binnen deze map kan vervolgens voor elke administratie een specifieke map aangemaakt worden waarin de import, export en koppeling bestanden kunnen worden geplaatst. Dit zouden dan bijvoorbeeld de volgende mappen kunnen zijn:

• “C:\Freepack\e-UUR\001\”
  • “C:\Freepack\e-UUR\020\”
  • “C:\Freepack\e-UUR\085\”

Binnen elke (administratie specifieke) map kunnen dan de bijbehorende koppelingbestanden worden geplaatst.