Hoe download ik de e-UUR app? Hoe download ik de e-UUR app?

Hoe download ik de e-UUR app?

Marel Maathuis Marel Maathuis

De e-UUR app is verkrijgbaar via de App Store of Google Play Store!

Om de app te downloaden zoek je op de smartphone of tablet via de Google Play Store (Android) of de App Store (iOS) naar e-UUR. Hier kun je de app rechtstreeks downloaden. De app installeert zich op jouw smartphone of tablet en kan elke keer opgestart worden vanuit het startscherm van de telefoon.

Wanneer je het inlogscherm ziet, kun je met jouw e-mailadres en persoonlijke wachtwoord inloggen. Automatisch log je in op de juiste e-UUR omgeving. Het is niet meer nodig om via de zoekbalk in de browser naar het juiste adres te gaan.

Klik op bovenstaande afbeeldingen om rechtstreeks naar de downloadpagina te gaan.