De mobiele onkosten app De mobiele onkosten app

De mobiele onkosten app

Marel Maathuis Marel Maathuis

Het is ook mobiel mogelijk om onkosten digitaal te declareren door middel van een uren- of onkostenbriefje. Hierbij kan de gebruiker ook bijlages uploaden. Denk bijvoorbeeld aan een foto van een bonnetje of treinkaartje. De gebruiker kan ook een bestaande foto uit zijn fotoalbum gebruiken.

Daarnaast kan voor de gebruiker een tegel onkosten invullen geactiveerd worden waarmee een onkostenbriefje aangemaakt kan worden. Dit is te zien op de onderstaande afbeeldingen.

De vernieuwde e-UUR app staat ook live in de Apple App Store en de Google Play Store. De app is te downloaden via de onderstaande knoppen of als je in de app stores zoekt op: e-UUR.