Loonstrook webservice Loonstrook webservice

Loonstrook webservice

Marel Maathuis Marel Maathuis

Benodigde gegevens

Voor een loonstrook moeten de volgende gegevens beschikbaar zijn in de XML:

• Het identificatienummer van de flexkracht waar de loonstrook betrekking op heeft;
  • De loonstrook als bijlage of de inhoud van de loonstrook. Hierbij moet ook aangegeven worden welk inhoudstype gebruikt wordt.

De volgende aanvullende informatie kan aangeleverd worden:

• Een programma-breed uniek identificerend nummer;
  • Een datum waarop de loonstrook is aangemaakt;
  • De startdatum van de periode waarop de loonstrook van toepassing is;
  • De einddatum van de periode waarop de loonstrook van toepassing is;
  • Een omschrijving.

De verschillende data moeten in het formaat YYYY-MM-DD aangeleverd worden.

Het inhoudstype van de loonstrook moet in de XML meegegeven worden. De volgende waarden zijn hierin geoorloofd:

• ‘formatted-txt’: de loonstrook wordt als platte tekst met opmaak aangeleverd.
  • ‘html’: de loonstrook wordt als HTML-tekst aangeleverd.
  • ‘attachment’: de loonstrook wordt als MIME-bijlage aangeleverd.

Minimale loonstrook XML

Hieronder vind je een code, een XML, met minimale gegevens, waarmee een loonstrook naar de e-UUR-webservice wordt gestuurd.

Om de loonstrook als MIME attachment mee te sturen kan de onderstaande code gebruikt worden. Hierbij moet de loonstrook wel als MIME attachment worden bijgevoegd.

Aanvullende loonstrook XML

Hieronder vind je een code, een XML, met aanvullende gegevens, waarmee een loonstrook naar de e-UUR-webservice wordt gestuurd. Hierbij moet de loonstrook wel als MIME-attachmentaan het bericht worden toegevoegd. Een andere mogelijkheid is het kiezen van een ander inhoudstype en het meegeven van de inhoud aan de XML.