Reserveringen synchroniseren Easyflex Reserveringen synchroniseren Easyflex

Reserveringen synchroniseren Easyflex

Marel Maathuis Marel Maathuis

Dit hoofdstuk gaat in op het koppelen van een of meer reserveringen tussen Easyflex en Mid-Office.

Verplichte gegevens

Er zijn geen verplichte gegevens voor een reservering.

Een nieuwe reservering koppelen

Reserveringssaldi per flexkracht kan gekoppeld worden door het Easyflex nummer aan een reserveringstype te koppelen. Ga naar Start > Applicatiebeheer > Reserveringen om een nieuw type reservering toe te voegen. Klik op Nieuw en vul het Easyflex nummer in bij Extern ID.

Vul de overige gegevens in en klik op Opslaan.

Het koppelen van reserveringssaldi tussen Mid-Office en Easyflex gebeurt op basis van de flexkracht (flexwerker). Om een reserveringssaldi uit Easyflex te koppelen met Mid-Office, is het daarin noodzakelijk dat de flexwerker uit Easyflex direct gekoppeld is met een flexkracht in Mid-Office, zoals omschreven in het artikel Flexkracht koppelen Easyflex

Activeren synchroniseren van reserveringen

Ga naar Start -> Applicatiebeheer -> Instellingen en zoek hier de optie 'Reserveringsaldi synchroniseren met Easyflex'. Selecteer hier "Ja" en klik op opslaan.

Reserveringen synchroniseren

Evenals een nieuwe reservering, dient een bestaande reservering gesynchroniseerd te worden vanuit de flexkracht of het overzicht van flexkrachten. In het artikel Flexkracht synchroniseren Easyflex lees je daar meer over.