Bijlage meesturen met urenbriefje (Afas en AfasFlex) Bijlage meesturen met urenbriefje (Afas en AfasFlex)

Bijlage meesturen met urenbriefje (Afas en AfasFlex)

Marel Maathuis Marel Maathuis

De standaard werkwijze vereist het kopiëren van de bijlage naar het dossier en hierbij kan het dossieritemtype worden gekoppeld met Afas, meer informatie over deze werkwijze kun je hier lezen. Dit vereist, aan beide kanten, inrichting.

De mogelijkheid om een bijlage rechtstreeks mee te sturen, welke gekoppeld is aan een urenbriefje, heeft geen additionele inrichting meer nodig in het dossier. De bijlage gaat mee in het briefje, zonder dat hier een documenten koppeling nodig is.

Wat is hiervoor nodig?

• Nieuwe versie van de koppeling (aanvraag via servicedesk)
  • Optie inschakelen in e-UUR (na oplevering nieuwe koppeling)
  • Mogelijk voor zowel Afas als Afas Flex

Verzoek indienen

Een nieuwe versie van de koppeling is vereist en kan door Akyla worden geïnstalleerd. Je kunt hiervoor contact opnemen met de servicedesk (via euur@akyla.nl) om het verzoek voor een nieuwe koppeling in te dienen. Dit zal door de servicedesk intern worden doorgezet om te realiseren. Het verzoek zal worden ingepland en via het ticket wordt je op de hoogte gehouden! Houd hierbij rekening met minimaal 3 werkdagen zodat de koppeling kan worden geupdatet en worden getest.

Optie inschakelen (e-UUR)

De optie kan worden ingeschakeld onder Start > Urenbriefjes > Instellingen, onder het tabblad 'Algemeen'.

Overige instellingen (AFAS)

Er zijn geen additionele instellingen nodig in AFAS. Per urenregel kan er een bijlage worden meegestuurd, welke geen extra aandacht vereist aan de kant van AFAS.

Wil je meer weten over de optie om bijlagen toe te voegen in urenbriefjes in e-UUR? In het volgende artikel kun je hierover meer lezen: bijlage in urenbriefje.