Veel voorkomende meldingen Profit Flex Veel voorkomende meldingen Profit Flex

Veel voorkomende meldingen Profit Flex

Marel Maathuis Marel Maathuis

XSD/XML schema komen niet overeen

Er ontbreken verplichte velden om een flexkracht in e-UUR aan te maken. Vaak is de voornaam van de medewerker in Profit Flex niet gevuld.

Inlener: Het InternetEmailAddress veld in het StaffingCustomerXML bericht is incorrect (221)

Er is geen of geen geldig e-mailadres bij de verkooprelatie in Profit Flex ingevuld.

Plaatsing: De gespecificeerde inlener bestaat niet (212)

De inlener bestaat niet in e-UUR. Het vinkje geëxporteerd bij de inlener is wel aan waardoor de bijbehorende plaatsing verstuurd wordt.

Stuur de verkooprelatie nogmaals op naar e-UUR en controleer of deze correct verstuurd wordt door de export melding te controleren. De plaatsing zal daarna vanzelf goed worden verzonden.

Plaatsing: De gespecificeerde flexkracht bestaat niet

De medewerker behorende tot de plaatsing staat niet als flexkracht in e-UUR. Deze melding kan voorkomen indien het geëxporteerde vinkje van de medewerker in Profit Flex handmatig aangezet is via Insite.

The underlying connection is closed

Tussen de e-UUR koppeling en Profit Flex is de verbinding vervallen. Deze melding kan sporadisch optreden en het beste is in geval van uren synchronisatie de uren opnieuw klaar te zetten voor export en in Profit Flex de declaratie te controleren en waar mogelijk de wel doorgezette uren te verwijderen.

Document: Het is niet toegestaan het veld Geëxporteerd te wijzigen.

De rechten voor het koppelingsaccount ontbreken in de workflow van betreffende dossieritemtype. Raadpleeg AFAS om de rechten toe te voegen.

Document: Fout bij document nummer (medewerker yyy) (werkgever ): Er is een onverwachte fout opgetreden.

Er kunnen 3 oorzaken zijn dat Profit Flex deze foutmelding teruggeeft:

1. Bij het dossieritem nummer is geen bijlage beschikbaar.
  2. Bij het dossieritem nummer zijn meerdere bijlages beschikbaar.
  3. De Profit gebruiker van de tussenkoppeling heeft onvoldoende rechten voor het dossier van deze medewerkers.

Documenten worden gesynchroniseerd indien er één bijlage is toegevoegd, voor correcte digitale ondertekening is dit een vereiste.

Document: Fout bij document nummer (medewerker yyy) (werkgever ): Object reference not set to an instance of an object.

De bijlage van het dossieritem is wel aanwezig maar heeft geen document die geopend kan worden. Dit komt meestal voor bij een testomgeving waarbij de fysieke documenten niet door AFAS beschikbaar zijn.

Document: Foutmelding Profit: (AfasKnSubject) Subject combination must exist.

Het kenmerk meegestuurd bij het dossieritem is niet bekend in Profit Flex.

Document: Foutmelding Profit: (AfasKnSubject) The use of features is compulsory for dossier items of this type, but no features we're provided. Please use the appropriate features.

Het document wordt zonder kenmerk aangeleverd in Profit Flex. Dit is verplicht op het dossieritemtype.