Ik heb het verkeerde document automatisch gegenereerd, wat nu? Ik heb het verkeerde document automatisch gegenereerd, wat nu?

Ik heb het verkeerde document automatisch gegenereerd, wat nu?

Marel Maathuis Marel Maathuis

In de onboarding heb je ingesteld dat er automatisch een document wordt gegenereerd op basis van bijvoorbeeld een type contract en taal. Zie het artikel Hoe genereer ik automatisch een contract voor verschillende fases en talen? hoe je dit voorbeeld kunt instellen. Alleen het document is niet goed. Je kunt nu gemakkelijk het document opnieuw genereren.

Ga naar Start > Flexkracht-onboarding > Flexkracht-onboardingen of Start > Inlener-onboarding > Inlener-onboardingen en open de onboarding.

In de onboarding heb jij bij de documenten per document een knop Opnieuw genereren beschikbaar. De mogelijkheid om een document opnieuw te genereren is alleen beschikbaar als de onboarding de Status Door leverancier geaccordeerd of Ondertekening afgekeurd heeft. Om een document opnieuw te kunnen genereren in deze status, moet de betreffende bijlage toegevoegd zijn aan deze status in de bewerkingsdefinitie.

Klik op de knop Opnieuw genereren als je het document opnieuw wilt laten genereren. Je krijgt onderstaande bevestiging.

Klik op Ja om het document opnieuw te genereren. Je krijgt onderstaande melding als dit afgerond is.