Hoe stel ik in dat een bemiddelaar in de onboarding kan ondertekenen? Hoe stel ik in dat een bemiddelaar in de onboarding kan ondertekenen?

Hoe stel ik in dat een bemiddelaar in de onboarding kan ondertekenen?

Marel Maathuis Marel Maathuis

Formulier onboarding

Ga naar Start > Flexkracht-onboarding > Onboardingstypes of Start > Inlener-onboarding > Onboardingstypes om een onboardingstype in te stellen. Maak een nieuw onboardingstype aan of selecteer een bestaand onboardingstype en klik op Bewerken.

In stap 2: Formulierconfiguratie kun je bij een bijlage een ondertekeningsconfiguratie instellen. Selecteer hier een configuratie waarbij de bemiddelaar moet ondertekenen en klik op Opslaan.

Meer informatie over het instellen van de digitale ondertekening in de onboarding vind je in het artikel Onboarding: digitale ondertekening. Stel het onboardingstype verder in en sla deze op.

Rol bemiddelaar

De handtekening door een bemiddelaar kan in e-UUR gezet worden, als de bemiddelaargebruiker een geldig mobiel nummer heeft en de rol Digitale ondertekening gemachtigde (bemiddelaar). Je kunt de rol en het mobiele nummer instellen via Start > Bemiddelaars selecteer de bemiddelaar en ga onderaan naar het tabblad Bemiddelaargebruikers

Klik een bemiddelaargebruiker aan en klik op Bewerken. Vul onder Contactgegevens een geldig mobiel nummer in. Onderaan kun je de rol van Digitale ondertekening gemachtigde (bemiddelaar) selecteren.

Klik daarna op Opslaan

Alle gebruikers van de bemiddelaar die de Digitale ondertekening gemachtigde (bemiddelaar) rol hebben, mogen het document in de onboarding ondertekenen.