Release notes e-UUR 2.021.12 Release notes e-UUR 2.021.12

Release notes e-UUR 2.021.12

Marel Maathuis Marel Maathuis

Hieronder vind je de release notes van vrijdag 10 december 2021. Hierin staan de nieuwe functionaliteiten, verbeteringen en bugfixes van deze release met daarbij de artikelen in de kennisbank.

Nieuwe functionaliteiten

CMS

• De CMS pagina’s, boeken en timers worden nu vertaald als er vertalingen van beschikbaar zijn. De vertalingen kun je eenvoudig toevoegen aan de pagina's, boeken of timers. Deze worden automatisch zichtbaar als een gebruiker een andere taal voor zijn dashboard gebruikt. Dit betekent dat als er voor een pagina een Nederlandse en een Engelse vertaling beschikbaar is, de gebruiker die zijn dashboard in het Engels gebruikt, automatisch een Engelse tegel en pagina krijgt in plaats van de Nederlandse versies. In het artikel Inleiding CMS kun je lezen hoe je bij de verschillende CMS elementen vertalingen kunt toevoegen.

Verbeteringen

Kern

• Er zijn betere mogelijkheden ontwikkeld om etiketten van inleners en flexkrachten te beheren door middel van het importeren van Excelbestanden. Je kunt nu naast het handmatig toevoegen van een etiket aan de inlener of flexkracht, ook etiketten in bulk toevoegen aan een groep flexkrachten of inleners. Meer informatie hierover vind je in het artikel Etikettenbeheer.

Onboarding

• Via de exportdefinitie van de flexkracht-onboarding is het mogelijk om een flexkracht-onboarding te exporteren naar een SETU en XML bericht. Dit is onafhankelijk van de backoffice. Hoe je dit kunt instellen, kun je lezen in het artikel Onboarding: Algemeen/SETU exportdefinitie.
  • Via de importdefinitie van de inlener-onboarding is het nu mogelijk om inleners via Excel/CSV en via de XML webservice te importeren. Lees voor meer informatie het artikel Onboarding: Importdefinitie (stap 5).

Bugfixes

Kern

• EUUR2-18751 Niet alle bijlagen in een formulierconfiguratie konden opgenomen worden in een euur.po bestand voor vertaling. Dit is nu opgelost.

Urenregistratie

• EUUR2-18794 Bij het importeren van uren was het mogelijk om meerdere bestanden te downloaden. Dit is nu opgelost.
  • EUUR2-18754 In sommige situaties als een inlener of flexkracht urenbriefjes wilde aanmaken door op de tegel te klikken verscheen er een lege pop-up zonder de mogelijkheid om een periode en/of plaatsing te kunnen selecteren. Dit is nu aangepast.
  • EUUR2-18680 De opmerkingen op een urenbriefje waren soms niet goed weergegeven. Dit is opgelost.

Onboarding

• EUUR2-18802 Het documentgeneratieproces in de onboarding kon niet goed worden afgerond als er een ampersand (&) zat in een aanvullende tabel. Dit is nu opgelost.

Margefacturatie

• EUUR2-18647 De kolommen (marge)facturatiedatum en (marge)facturatiestatus van het urenbriefjes overzicht reageerden niet meer op de ingestelde opties en rollen van de gebruiker (medewerker facturatie). Dit is aangepast.

Aanvragen

• EUUR2-17959 De leveranciergebruiker ontving een e-mail van aanvragen buiten de eigen gekoppelde leverancierseenheden. Dit is opgelost.

Kleine bugs die ook zijn opgelost:

EUUR2-18798     EUUR2-18652     EUUR2-18646     EUUR2-18512

EUUR2-18792     EUUR2-18651     EUUR2-18645

EUUR2-18757     EUUR2-18650     EUUR2-18643

EUUR2-18660     EUUR2-18649     EUUR2-18642

EUUR2-18659     EUUR2-18648     EUUR2-18538