Onboarding: Nocore exportdefinitie Onboarding: Nocore exportdefinitie

Onboarding: Nocore exportdefinitie

Marel Maathuis Marel Maathuis

Bij de onboarding in e-UUR heb je de mogelijkheid om gegevens van de inschrijving naar Nocore te exporteren. Hieronder lees je hoe je dit kunt instellen.

Let op: onderstaande informatie heeft uitsluitend betrekking op Nocore, per backoffice is dit verschillend!

Onboardingstype

Onder Start > Flexkracht-onboarding > Onboardingstypes kun je bij Stap 1: Algemeen het exportmoment instellen.

Vervolgens kun je bij Stap 6: Exportdefinitie het exporteren van de inschrijving instellen. Selecteer onder Algemeen bij Type Backoffice en bij Backoffice Nocore

Na het selecteren van de backoffice krijg je een overzicht van de te exporteren velden. De minimale velden voor een inschrijving in Nocore zijn de verplichte velden. Dit zijn de volgende velden:

• Roepnaam
  • Achternaam
  • E-mailadres
  • Burgerlijke staat
  • Geslacht
  • Initialen
  • Geboorteland
  • Landcode

Deze verplichte velden moet je koppelen aan de gegevens vanuit de onboarding. Selecteer daarom onder Inschrijvingsveld minimaal bij de verplichte velden het veld uit de onboarding.

Uitsluitend wanneer alle verplichte velden zijn ingericht kun je de onboarding opslaan.

Tabel werkverleden

Daarnaast heb je de mogelijkheid om de tabel Werkverleden vanuit de onboarding naar Nocore te sturen. Selecteer hierbij de juiste gegevens uit het formulier van de onboarding.

Let op: heeft het formulier van de onboarding niet een veld in de tabel, dan kun je dat veld niet kiezen bij de exportdefinitie.

Hieronder bestaat de tabel Arbeidsverleden in het formulier uit de velden Startdatum, Einddatum en Functie

In de exportdefinitie kun je dus niet kiezen voor een veld dat overeenkomt met de Bedrijfsnaam, omdat deze niet in het formulier beschikbaar is. Wel beschikbaar is het tekstveld Functie uit de tabel Arbeidsverleden die je wel kunt selecteren in de exportdefinitie.

Wil je voor de exportdefinitie het veld Bedrijfsnaam uit de tabel Werkverleden exporteren, voeg dan dat veld toe in het formulier bij stap 3: Formulierconfiguratie. Klik daarvoor op het tandwiel bij de tabel Arbeidsverleden. Klik op Regel toevoegen om een nieuw veld aan de tabel toe te voegen.

Vul een naam en type in en klik op Opslaan. Je hebt nu een veld aan de tabel toegevoegd. Klik nogmaals op Opslaan om de tabel op te slaan. Het formulier bevat nu wel het veld Bedrijfsnaam in de tabel Arbeidsverleden.

In stap 6: Exportdefinitie kun je nu wel het veld Bedrijfsnaam uit de tabel Arbeidsverleden koppelen aan het Backofficeveld Werkverleden: Bedrijfsnaam.

Identificatie

Naast de tabel Werkverleden, kun je ook ID gegevens van de flexkracht naar Nocore sturen. De exportdefinitie heeft hiervoor vier velden bij Identificatie: Documenttype, Documentnummer, Geldig vanaf en Geldig tot

Selecteer het juiste veld uit het formulier om de gegevens te koppelen.

In de export worden deze velden altijd meegegeven naar Nocore. Deze velden blijven leeg indien:

• Ze niet worden gevuld in de onboarding.
  • De gegevens niet gevraagd worden in de formulierconfiguratie van het onboardingstype.
  • De velden niet worden gekoppeld in de exportdefinitie van het onboardingstype

Let op: bij het toevoegen van een kopie identiteitsbewijs als bijlage, dan kan in die bijlage een vervaldatum worden geconfigureerd. Deze is niet te koppelen in de exportdefinitie. Dit moet een apart (datum) veld zijn.

Let op: per 31 mei 2024 is het geslacht geen verplicht veld meer in Mid-Office. Het is om die reden ook niet meer verplicht in de exportdefinities. Hierbij kan het nog altijd een vereiste zijn van de backoffice om een flexkracht te kunnen aanmaken.

Terug naar onboarding stap 6: Exportdefinitie