Onboarding: UBplus exportdefinitie Onboarding: UBplus exportdefinitie

Onboarding: UBplus exportdefinitie

Marel Maathuis Marel Maathuis

UBplus

Bij de onboarding in e-UUR heb je de mogelijkheid om gegevens van de inschrijving naar UBplus te exporteren. Hieronder lees je hoe je dit kunt instellen.

Let op: onderstaande informatie heeft uitsluitend betrekking op UBplus, per backoffice is dit verschillend!

Onboardingstype

Onder Start -> Flexkracht-onboarding -> Onboardingstypes kun je bij Stap 1: Algemeen het exportmoment instellen.

Vervolgens kun je bij Stap 6: Exportdefinitie het exporteren van de inschrijving instellen. Selecteer onder Algemeen bij Type Bestand en bij Bestandstype Excel

In het artikel Onboarding: Exportdefinitie (Stap 6) kunt u meer lezen over hoe je een bestand kunt exporteren.

Importeren in UBplus

Nadat je het bestand hebt geexporteerd, kun je deze importeren in UBplus.

Let op: per 31 mei 2024 is het geslacht geen verplicht veld meer in Mid-Office. Het is om die reden ook niet meer verplicht in de exportdefinities. Hierbij kan het nog altijd een vereiste zijn van de backoffice om een flexkracht te kunnen aanmaken.

Terug naar onboarding stap 6: Exportdefinitie