Onboarding: Easyflex exportdefinitie Onboarding: Easyflex exportdefinitie

Onboarding: Easyflex exportdefinitie

Marel Maathuis Marel Maathuis

Easyflex

e-UUR koppelt gegevens met Easyflex, flexkrachtgegevens worden in Easyflex als inschrijving aangemaakt en geuploade bestanden kunnen vanuit het dossier naar het dossier binnen Easyflex verstuurd worden. Hiermee kun je eenvoudig je onboardingsproces vervolgen en is de backoffice verrijkt met de benodigde informatie. Let op: onderstaande informatie heeft uitsluitend betrekking op Easyflex, per backoffice is dit verschillend!

In de exportdefinitie van het onboardingstype selecteer je:

• Type: backoffice
  • Backoffice: Easyflex

Flexkrachtgegevens

De ingeschreven flexkracht uit e-UUR kan worden verstuurd naar Easyflex als inschrijving. De minimale informatie voor een inschrijving in Easyflex zijn de verplichte velden. Deze zie je in de lijst onder Backofficeveld. Met de overige velden kun je de inschrijving verder in Easyflex verrijken.

Vereiste gegevens per inschrijving:

• Voorletters
  • Voornaam
  • Achternaam
  • Straatnaam
  • Huisnummer
  • Postcode
  • Woonplaats
  • Land
  • Geslacht
  • Burgerlijke staat

De vereiste gegevens dien je te koppelen aan de velden in de Onboarding. Uitsluitend wanneer alle verplichte velden zijn ingericht kun je de Onboarding opslaan.

Specifieke informatie over het exporteren van documenten uit de onboarding naar Easyflex kun je lezen in het artikel Easyflex ID documenten en onboarding

Let op: per 31 mei 2024 is het geslacht geen verplicht veld meer in Mid-Office. Het is om die reden ook niet meer verplicht in de exportdefinities. Hierbij kan het nog altijd een vereiste zijn van de backoffice om een flexkracht te kunnen aanmaken.

Terug naar onboarding stap 6: Exportdefinitie