Release notes e-UUR 2.020.5 Release notes e-UUR 2.020.5

Release notes e-UUR 2.020.5

Marel Maathuis Marel Maathuis

Hieronder vind je de release notes van vrijdag 8 mei 2020. Hierin staan de nieuwe functionaliteiten, verbeteringen en bugfixes van deze release. Ook vind je onderaan een overzicht van de nieuwe artikelen in de kennisbank.

Nieuwe functionaliteiten

• Het is nu mogelijk om voor meerdere inleners tegelijk uren te importeren.
  • Je kunt een verjaardagnotificatie instellen voor de flexkracht voor een automatisch bericht op zijn verjaardag. Daarnaast kan de leverancier en/of inlener een e-mail ontvangen met een lijst van jarigen.

Verbeteringen

• Er is een Excel urenexport voor bemiddelaars beschikbaar.
  • In het overzicht van onboardingen kun je duidelijker zien welke gebruiker de actie heeft.
  • Vanuit Nmbrs kunnen de jaaropgaven worden opgehaald, zodat deze in e-UUR toegevoegd kunnen worden aan het dossier van de flexkracht.
  • Bij een dossieritem is nu een notitieveld beschikbaar. Afhankelijk van de backoffice, kan deze vanuit de backoffice ook worden gevuld.
  • Er is een nieuwe veld "E-mailnotificatie naar extern dossier gemachtigden" beschikbaar bij het dossieritemtype. Indien deze is aangevinkt zal er een e-mail worden verstuurd op het moment dat er een nieuw dossieritem, van dit type, wordt opgeslagen in e-UUR. De e-mail wordt verstuurd naar de extern gemachtigde met inzichtelijkheidsrechten.
  • Verbetering van de beveiliging van de webservices.
  • Er is een nieuw selectieproces waarbij de bemiddelaar volledig in de lead is. De leverancier heeft hierin een ondersteunend rol.
  • In de onboarding is de instelling "Perspectief" van een bijlage hernoemd naar "Eigenaar dossieritem" om verwarring te voorkomen.
  • De filters in het helpdeskscherm zijn afhankelijk van elkaar gemaakt. Dus als een bemiddelaar wordt gekozen, wordt de selectie van inleners beperkt tot de inleners die onder de bemiddelaar vallen. Een soortgelijke werking geldt voor inleners en autorisatie-eenheden.
  • Om inzage in de margefacturen te verkrijgen was het nodig voor een bemiddelaargebruiker om de rol "Applicatiebeheerder" te hebben.  Deze rechten zijn nu ook toegekend aan gebruikers met de rol "Medewerker facturatie".
  • In de inlener-onboarding is een extra toestand toegevoegd voor alle processen, waarin de leverancier het gegenereerde contract kan controleren alvorens het aangeboden wordt ter ondertekening.

Bugfixes

• EUUR2-12390 Het toevoegen van projecten vanuit de webservice bij de plaatsing kon fout gaan als het externe nummer van het project alleen getallen bevat. Dit is opgelost.
  • EUUR2-12383 Reserveringsbriefjes waren voor de inlener niet te openen (om goed te keuren) als de plaatsing van de gekoppelde flexkracht halverwege de periode van het reserveringsbriefje afliep. Dit is aangepast.
  • EUUR2-12337 De opties van berichtsjablonen werden soms bij het bewerken ervan ge-reset naar de standaardwaarde. Dit is opgelost.
  • EUUR2-12331 Bij sommige gebruikers bleef e-UUR hangen na het goedkeuren of aanbieden van urenbriefjes. Dit is opgelost.
  • EUUR2-12303 Een tekstvak met een validatie kan in de onboarding voor problemen zorgen, dit is opgelost.
  • EUUR2-12299 Voor sommige klanten werkte de handmatige uren exporteren functionaliteit niet meer. Dit is opgelost.
  • EUUR2-12292 De exceptierapportages hadden geen extensie meer als je deze download. Dit is opgelost. Ze hebben nu weer de .pdf extensie.
  • EUUR2-12243 De nationaliteiten in de lijst werden niet vertaald. Dit is opgelost.
  • EUUR2-12144 In de werving en selectie module is er een instelling waarmee je kan aangeven dat de aanvrager van een vacature deze niet mag publiceren. Deze instelling werkte niet goed. Dit is opgelost.
  • EUUR2-12109 De knop "genereer nieuwe vertalingen" gaf soms een netwerkfout als hierop geklikt werd. Dit is opgelost.
  • EUUR2-12105 Bijlagen en tabellen werden niet goed vertaald in de onboarding. Dit is opgelost.
  • EUUR2-12057 Standaard documenten werden vanuit Profit op de dag dat ze aangemaakt werden, elke synchronisatie die dag opgestuurd. Dit is opgelost. Dit is een functionaliteit welke alleen in de ProfitFlex koppeling zit.
  • EUUR2-12020 In hele specifieke gevallen kon een briefje na de contracturen pop-up niet meer doorgezet worden. Dit is opgelost.
  • EUUR2-11954 Bij het toevoegen van een loonstrook, vanuit een medewerker, had het tabblad geen titel. Dit is opgelost.
  • EUUR2-11290 Op de loginpagina is het mogelijk om een banner te tonen. Als het plaatje van de banner niet werkte, dan zag je alleen de direct link naar het plaatje. Dat is nu aangepast in de URL waar de banner naartoe linkt.
  • EUUR2-10993 Bij sommige onboardingsprocessen werden de dossieritems afkomstig uit CheckedID niet naar het dossier gekopieerd. Dit is opgelost.

Kleine bugs die ook zijn opgelost:

EUUR2-12347    EUUR2-12209

EUUR2-12344    EUUR2-12307    EUUR2-12108

EUUR2-12340    EUUR2-12301    EUUR2-11913

EUUR2-12319    EUUR2-12265    EUUR2-11011

Nieuwe artikelen

Kern

HRM/CRM

Je kunt een verjaardagsnotificatie instellen voor de flexkracht voor een automatisch bericht op zijn verjaardag. Daarnaast kan de leverancier en/of inlener een e-mail ontvangen met een lijst van jarigen. Lees het artikel Verjaardagsnotificatie om te zien hoe je dit kunt instellen.

Branding, look & feel

Op het inlogscherm kun je een banner tonen met een link naar een eigen website. Zie het artikel Banner voor het inlogscherm voor meer informatie.

Urenregistratie

Urenbriefje

De bemiddelaar kan ook een Excel urenexport maken onafhankelijk van de leverancier. Zie het artikel Overzicht urenbriefjes handmatig exporteren voor meer informatie.

Importmodule

Het is mogelijk om voor meerdere inleners tegelijk uren te importeren. In het artikel Importeren voor meerdere inleners tegelijk kun je lezen hoe je dit kunt doen.

Dossier

Dossieritemtypes

Het artikel Opties voor dossieritemtypes is aangepast met informatie over de optie E-mailnotificatie naar extern dossier gemachtigden (inlener en/of bemiddelaar). De inlener of bemiddelaar kan dan een e-mail ontvangen als er een document wordt toegevoegd aan het dossier. Daarnaast is er een nieuw artikel Een notitie vanuit de backoffice toevoegen bij documenten over het toevoegen van een notitie bij een document.

Werving en selectie

Selectieproces

Er is een nieuw selectieproces beschikbaar: bemiddelaar behandelt en beslist. Zie het artikel Selectieprocessen voor meer informatie.

Onboarding

Inlener-onboarding

Er is een nieuwe status Door leverancier geaccordeerd voor de inlener-onboarding beschikbaar. Deze toestand wordt gebruikt als tussen-toestand na het ophalen van alle informatie en voor het ondertekenen van documenten. In deze tussen-toestand kan het gegenereerde contract gecontroleerd worden door de leverancier. Meer informatie over de processen vind je in het artikel Inlener-onboarding: processen.

Veelgestelde vragen

Het overzicht van onboardingen is aangepast zodat je duidelijker kunt zien wie de actie heeft. Lees er meer over in het artikel Hoe zie ik wie de actie heeft in de onboarding?.

Nmbrs koppeling

Nmbrs koppeling

Vanuit Nmbrs kunnen de jaaropgaven worden opgehaald, zodat deze in e-UUR toegevoegd kunnen worden aan het dossier van de flexkracht. Zie het artikel Synchronisatie Nmbrs voor meer informatie.