Inlener koppelen Nocore Inlener koppelen Nocore

Inlener koppelen Nocore

Marel Maathuis Marel Maathuis

Verplichte gegevens

Om een relatie uit Nocore te kunnen koppelen met e-UUR, dient de relatie in elk geval een bedrijfsnaam en een e-mailadres te hebben.

LET OP: Alle actieve gerelateerde plaatsing(en) en flexkracht(en) van de inlener worden ook gesynchroniseerd.
LET OP: Het dossier, de loonstroken en facturen worden niet mee gesynchroniseerd. Dit moet per inlener/flexkracht separaat gesynchroniseerd worden.

Een nieuwe inlener koppelen en synchroniseren

Stap 1: Ga via Start > Inleners naar het overzicht van alle inleners.
Stap 2: Klik op de knop Synchroniseer nieuwe inlener.

Stap 3: In het veld Extern nummer vul je het relatienummer in van de klant uit Nocore.

Stap 4: Klik op Opslaan en de gegevens worden automatisch gesynchroniseerd.

Inlener synchroniseren

Als Nocore wijzigingen doorvoert met betrekking tot de inlener, dan zou je dit graag willen synchroniseren met e-UUR.

Dit kun je voor een enkele inlener doen, maar ook voor alle inleners.

Enkele inlener synchroniseren

Om een enkele inlener te synchroniseren selecteert je deze inlener via Start > Inleners. Ga naar Overig en kies voor Synchroniseer met Nocore.

Alle inleners synchroniseren

Om alle inleners te synchroniseren ga je naar Start > Inleners > Overig> Synchroniseer alle inleners: Nocore.