Dossieritems koppelen Nocore Dossieritems koppelen Nocore

Dossieritems koppelen Nocore

Marel Maathuis Marel Maathuis

De volgende dossieritems kunnen worden gekoppeld met Nocore.

De loonstrook, factuur en overige dossieritems zijn alleen beschikbaar wanneer de dossieritems ingericht zijn binnen e-UUR.

Dossieritem inrichten

Om dossieritems in e-UUR in te richten voer je de volgende stappen uit.

Stap 1: Ga naar Start > Applicatiebeheer > Dossieritemtypes.
Stap 2: Maak een nieuw dossieritem aan door te klikken op Nieuw.

Stap 3: Bij Extern nummer vul je het type dossieritem in afkomstig uit Nocore.

In Nocore tref je de naam van het dossieritem aan bij HRM > Dossier > Doc.type.

Per flexkracht worden zijn behorende dossier (gekoppelde documenten) uit Nocore opgevraagd. Om alle nieuwe documenten in e-UUR te krijgen, kunnen voor alle flexkrachten de documenten in één keer gesynchroniseerd worden.

Dossieritem synchroniseren

Stap 1: Ga naar Start > Flexkrachten en selecteer de flexkracht.

Stap 2: Klik op Overig> Synchroniseer alle flexkracht: Nocore.

De dossieritems worden gesynchroniseerd. Als er bijvoorbeeld een loonstrook klaar staat, dan zal deze worden opgehaald en opgeslagen in het dossier van de flexkracht.