Hoe zie ik wie de actie heeft in de onboarding? Hoe zie ik wie de actie heeft in de onboarding?

Hoe zie ik wie de actie heeft in de onboarding?

Marel Maathuis Marel Maathuis

Bij een onboarding zijn verschillende gebruikers betrokken. In de overzichten van de flexkracht-onboardingen en inlener-onboardingen kun je gemakkelijk zien wie er aan de beurt is om een actie uit te voeren.

Ga als leverancier naar Start > Flexkracht-onboarding > Flexkracht-onboardingen of Start > Inlener-onboarding > Inlener-onboardingen voor het overzicht van de onboardingen. De bemiddelaar gaat naar Start > Flexkracht-onboardingen of Start > Inlener-onboardingen

De inlener of flexkracht kan het overzicht van de onboardingen openen door te klikken op Flexkracht-onboarding en/of Inlener-onboarding in zijn actieoverzicht aan de linkerkant van het dashboard.

Door bij Kolommen Actiehouder aan te vinken, zie je in het overzicht direct welke gebruiker de actie heeft voor een onboarding.

Als de onboarding de Status heeft van Afgesloten, dan is het veld van de Actiehouder leeg. Er is immers geen gebruiker meer die een actie heeft.