Release notes e-UUR 2.023.10 Release notes e-UUR 2.023.10

Release notes e-UUR 2.023.10

Marel Maathuis Marel Maathuis

Uitgelicht

Het is mogelijk gemaakt om een privacy statement in HTML aan te maken. Dit is nodig als je een eigen app in de Google Play Store hebt staan. Het wordt door Google vereist. Zonder het HTML privacy statement is het voor ons niet meer mogelijk om de app te updaten. Dus maak deze snel aan

Er is een nieuwe rol voor inleners geïntroduceerd Beheerder inlener-onboardingen (inlener). Met deze rol heeft de gebruiker rechten op de inlener onboarding. Deze rechten zijn verwijderd uit de rol Beheerder digitale inschrijvingen (inlener). De rol is automatisch toegekend aan de gebruikers die nu de Beheerder digitale inschrijvingen (inlener) rol hebben.

Nieuwe ontwikkelingen

De inlener onboarding is uitgebreid met de Cao Connect koppeling van XpertHR. Hiermee is het mogelijk om aan de hand van de Cao van de inlener de inlenerbeloning op te vragen. Deze kan gebruikt worden in de documentgeneratie, wat het mogelijk maakt de inlener hiervoor te laten tekenen. Klik hier voor meer uitleg.

De nieuwe Freshdesk widget kan nu gebruikt worden in e-UUR. Het toevoegen van een widget kun je doen via het menu: onder Applicatiebeheer → Freshdesk Widgets.

Bijlages bij urenbriefjes kunnen nu naar Profit (Flex) worden gestuurd op de nacalculatieregel (ipv. via het dossier). De bijlages worden dan automatisch aan de juiste factuur gehangen. Dit zet je aan met de instelling: Urenbriefjes → Instellingen → Bijlages bij urenbriefjes meesturen naar Profit.

Let op: Dit moet Akyla eerst voor je aanzetten, voordat de bijlages goed overkomen naar Profit. Klik hier voor meer informatie.

Verbeteringen

Het is nu mogelijk de Freshdesk helpwidget in te zetten voor bemiddelaars.

De tabel met het gecorrigeerde urenbriefje in mail timecard_corrected heeft een aantal highlights gekregen om de correcties duidelijk weer te geven.

Projecten hebben een nieuw veld gekregen: referentie. Dit veld wordt met de nacalculatieregels mee geëxporteerd naar Profit. Het komt daar binnen als Referentie opdrachtgever.

De mail timecard_approved is uitgebreid met drie tags. {{timecardtable}} voor een html opgemaakte tabel van het urenbriefje, {{timecardlastapprovedby}} voor de gebruiker die het laatst heeft geaccordeerd en {{timecardlastapproveddate}} voor de datum waarop het laatste accoord is gegeven.

Het automatisch aanvullen van postcode+huisnummer naar adres en andersom, is toegevoegd aan de proces architect.

Opgeloste bugs
EUUR2-25243 Probleem opgelost in de exportdefinitie van de indienstmeldingen naar Profit, waarbij het standaard rooster veld onnodig verplicht was.
EUUR2-25188 Probleem opgelost, waarbij in de overzichten het filter op decimalen in sommige gevallen werd afgerond op gehele getallen. Dit wordt nu afgerond op 2 decimalen.
EUUR2-25185 Probleem opgelost in de UpStaffingCustomer webservice, waarbij een meegegeven CAO profiel niet werd opgeslagen bij de inlener.
EUUR2-25168 Probleem opgelost, waarbij een reserveringssaldo tijdelijke een onjuiste hoeveelheid kon tonen als er in de plaatsing een toekomstig looncomponent aanwezig was.
EUUR2-25161 Probleem opgelost, waarbij het niet mogelijk was om meer dan 99 contracturen op te geven