Rapportage marge Rapportage marge

Rapportage marge

Marel Maathuis Marel Maathuis

Voor de margefacturatie is ook een rapportage beschikbaar. Ga naar Start > Rapportage > Marge

Dit overzicht kun je naar wens inrichten door verschillende kolommen toe te voegen of te verwijderen. Klik op Kolommen en zet vinkjes bij de kolommen die je zichtbaar wilt hebben in het overzicht.

Onder andere de volgende gegevens zijn beschikbaar.

• Extern nummer flexkracht, inlener en bemiddelaar
  • Component soort (onkosten/uren)
  • Looncomponent
  • Looncomponent percentage
  • BTW % (btw percentage dat is gehanteerd in de factuurregel)
  • Periodenummer (afgeleid van periode kolom)
  • Jaar (afgeleid van periode kolom)
  • Factor (normaal); voor margefactuurregels met aanvullende urensoorten