Releasenotes Mid-Office 2024.4 Releasenotes Mid-Office 2024.4

Releasenotes Mid-Office 2024.4

Marel Maathuis Marel Maathuis
Highlights

Authenticatie code is versimpeld, van 12 karakters naar 6 cijfers. Dit maakt het eenvoudiger om te authenticeren.

Verbeteringen
De 2-factor authenticatie code die Mid-Office verstuurt bestaat nu uit zes cijfers, waardoor deze eenvoudiger is over te nemen door gebruikers.
Bij een kleine browser update ziet Mid-Office nu dat het om dezelfde browser gaat, en wordt er geen nieuwe 2-factor authenticatie code verstuurd.
De hulptekst bij een aantal instelling is nu aangepast, zodat het duidelijker is wat deze instellingen doen.
Het lopende plaatsingen overzicht bevat nu de eerste acht aanvullende velden op de plaatsing.
Het is nu mogelijk om het inloggen via SSO te verplichten voor inlener gebruikers. Dit zet je aan met de programma instelling: "Inlenergebruikers mogen alleen inloggen via Identity Provider"
Het in bulk starten van een bedrijfsproces is verplaatst naar het overzicht van de bedrijfsproces items.

Bug Fixes
EUUR2-27189 Probleem opgelost waarbij de taal van de flexkracht niet automatisch werd gevuld in de bedrijfsprocessen.
EUUR2-27183 Het laden van een gegroepeerd urenbriefje waar veel plaatsingen in staan gaat nu aanzienlijk sneller.
EUUR2-27132 Probleem opgelost waarbij het importeren van een bedrijfsproces een foutmelding gaf.
EUUR2-27027 Probleem opgelost waar het toevoegen van een optie aan een keuzeopties veld ervoor zorgde dat je de afhankelijkheden opnieuw moest instellen.
EUUR2-26880 Probleem opgelost waarbij het veld nationaliteit in de Werving en Selectie module onverwacht veplicht werd.
EUUR2-26817 Probleem opgelost waarbij het niet mogelijk was om bepaalde speciale tekens te gebruiken in de importmodule.