Release notes e-UUR 2023.13 Release notes e-UUR 2023.13

Release notes e-UUR 2023.13

Marel Maathuis Marel Maathuis
Nieuwe functionaliteiten

Het is nu mogelijk om een bijlage van het urenbriefje mee te sturen naar Afas Profit (niet Flex).

Het is mogelijk gemaakt om aanvullende velden bij de bemiddelaar te gebruiken.

Het is nu mogelijk om filters in de overzichten op te slaan als menuitems. Je kunt dan direct vanuit het menu een gefilterde lijst openen.

Het is nu mogelijk om in de onboardingen (flexkracht / inlener) gebruik te maken van gegroepeerd ondertekenen.

Het is nu mogelijk om WhatsApp communicatie met flexkrachten via een schermintegratie met Joboti in te zien.

Het is nu mogelijk om standaard notificaties via WhatsApp van Joboti naar de flexkracht te versturen.

Verbeteringen

e-UUR houdt nu bij of een IBAN naamcontrole is uitgevoerd, en of deze succesvol was. Dit vind je terug in het log (Applicatiebeheer → Log).

Bij het ophalen van het loon uit de cao via CaoConnect kan er nu gekozen worden of het loon inclusief of exclusief ADV wordt berekend. Standaard is dit inclusief (zoals dit voor de release werkt).

Het is nu mogelijk om de vervaldatum van het ID document die door de Signicat ID scan automatisch ingevuld wordt, mee te kopiëren naar het dossier.

De flexkracht onboarding is uitgebreid met een veld waarin aangegeven wordt of de flexkracht onder bewindvoering valt. Als dit het geval is, dan wordt de IBAN naamcontrole overgeslagen.

De inlener / bemiddelaar kan nu na het aanmaken van een flexkracht onboarding deze direct afkeuren. De onboarding kan op die manier in het geval van een fout (bijvoorbeeld. een verkeerd e-mailadres) gecorrigeerd worden. Dit moet je aanzetten met de instelling: De onboarding mag afgekeurd worden door degene die de onboarding gestart is, wanneer de medewerker aan de beurt is.

Het ondertekeningsscherm heeft een nieuw likje verf gekregen.

Probleem opgelost waarbij een flexkracht bij een mislukte export naar AFAS Profit in een onbewerkbare staat terecht komt.

Opgelost bugs
EUUR2-26074Probleem opgelost waarbij het automatisch parsen van het CV van de kandidaat het verkeerde nationaliteit (tabel) veld gebruikte.
EUUR2-26019Probleem opgelost waarbij het laden van het reserveringsmutatie overzicht zo lang duurde dat de browser vastliep.
EUUR2-25971Probleem opgelost waarbij de taal van ID checker bij buitenlandse flexkrachten op Nederlands stond. Dit is nu Engels.
EUUR2-25960Probleem opgelost waarbij de 'Stel een vraag' - knop niks deed.
EUUR2-25947Probleem opgelost waarbij het reiskaartje in de reisafstandsberekening niet ingeladen werd.
EUUR2-25940Probleem opgelost waarbij het uitzetten van een autofill configuratie voor een foutmelding zorgde.
EUUR2-25895Probleem opgelost waarbij een gebruiker te snel een tweede 2-factor code had aangevraagd, waardoor deze niet kon inloggen.
EUUR2-25888Probleem opgelost waarbij helpteksten in bepaalde formulierelementen in de onboarding niet vertaald werden.
EUUR2-25539Probleem opgelost waarbij het gebruik van een aanvullend ja/nee veld in de procesarchitect de waarde niet goed overnam vanuit de plaatsing.